www.babycentar.ba

Telefon: 033 260 725 ili e-mail: info@babycentar.ba

Članci

STOKKE

STOKKE AS

Stokke je Norveška kompanija osnovana u Alesundu na sjeverozapadu Norveške. Kompaniju vodi menadžer Tomas Settevik koji širi prodaju preko odabranih trgovaca u pedeset zemalja.

Vizija kompanije

Naš reklamni slogan „In the best interest of the child” je kamen temeljac naše proizvodne inovacije - razvoj i produkcija. Svaki proizvod Stokke se razvija tako da stimulira razvoj djeteta, tako sto se kreira bliski ocni kontakt kao i interakcija na relaciji dijete-roditelj. Mi smo mišljena da razvoj jedinstvenih, funkcionalnih i dugotrajnih proizvoda, koji su prošireni sa velikim brojem atraktivnih dodataka, podržava roditelje i njihovu djecu, te povećava njihovo blagostanje.

Historijat firme

Firma Stokke je osnovana 1932.godine i od tad se nalazi u vlasništvu porodice Stokke. Tokom proteklih godina kompanija Stokke je razvila veliki broj namještaja i dijelova namještaja za različite potrebe i različite ciljne skupine, fokusirajući se pri tome na ergonomiju, jedinstvenost i funkcionalnost.

Informacije za krivotvorenje

Kupujte samo originalne Stokke proizvode

Jedinstveni i kvalitetni proizvodi Stokke su širom svijeta pridobili pažnju velikog broja krivotvoraca. I dok kompanija ostvaruje uspješan rast, uporedo se povećava broj krivotvorenih Stokke proizvoda. Mi iz kompanije Stokke želimo da djeca širom svijeta sigurno odrastaju uz naše proizvode. Mračna strana našeg uspjeha se ogleda u velikom broju plagijata naših proizvoda čiji je glavni cilj da zavaraju kupca te da im prodaju duplikat Stokke proizvoda.

U pitanju je sigurnost Vašeg djeteta

Svakodnevno se susrećemo sa kopijama naših proizvoda. Razni testovi koji su sprovođeni na tim plagijatima su pokazali veoma loš kvalitet te visok stepen nesigurnosti. Krivotvorci proizvode kopije bez osvrta na kvalitet i sigurnost, dok od originalnih Stokke proizvoda možete očekivati visok kvalitet i stepen sigurnosti.

Kao proizvođač proizoda za djecu, Stokke radi sa velikim naporima da bi zadovoljio najvišim i najstrožijim zahtjevima sigurnosti, kvalitete kao i neotrovnim materijalima i substancama.

Mi smo zabrinuti da krivotvoreni proizvodi dolaze na štetu djece. Kopije Stokke proizvoda možda izgledaju kao originalni Stokke ali Vam ne pružaju garanciju za sigurnost vašeg djeteta. Samo originalni Stokke proizod odgovara svim normama i propisima.

Vi možete pomoći

Stokke je poznat po visokom kvalitetu proizoda i jedinstvenom dizajnu, uvijek u najboljem interesu za djecu. Naš cilj su proizvodi koji zajedno rastu sa Vašom djecom i koji ga štite od povreda/štete.

Ako mislite da ste vidjeli kopiju Stokke proizoda, bili bismo Vam veoma zahvalni ukoliko nas o toma obavijestite na mail: info@exico.ba

Najbolje štitimo sigurnost naše djece kad se borimo protiv krivotvorenja, zasto je najsigurnije Stokke proizvode kupovati kod ovlaštenih distributera i trgovaca.

Vi ste ovdje: Home